Cursuri
Fundamentele Masajului Thai - Nivelul 1

Acest curs cuprinde cunoștințe de bază despre istoria, beneficiile și contraindicațiile masajului Thai, precum și despre liniile energetice din corp. 

Masaj Thai Terapeutic - Nivelul 2

Acest curs permite studenților să dobândească încredere și să determine măsura în care pot aplica principiile de bază ale tehnicilor de masaj Thai

Master Class în Thai Masaj cu Rezan

Obiectivul acestui seminar constă în optimizarea practicii până în punctul în care terapeutul se poate relaxa practicând.

Masaj Thai pe scaun

Masajul Thai pe scaun este potrivit tuturor celor interesați de masajul Thai, indiferent dacă au sau nu experiență anterioară.

Masaj Thai pe masa de masaj

Acest curs este potrivit pentru cei ce preferă să lucreze cu masa de masaj, și poate fi un serviciu complementar excelent pentru SPA-uri, alături de alte metode de masaj și aplicarea compreselor pe bază de plante. 

Reflexoterapie Thai pentru picioare

Acest curs reprezintă ritualul thailandez de aplicare a masajului la nivelul picioarelor

Masaj Thai Terapeutic - Nivelul 3

Acest curs cuprinde algoritmii tehnicilor străvechi de masaj Thai pentru ameliorarea unei varietăți de afecțiuni comune.

De ce T.H.A.I institute?

T.H.A.I. Institute oferă cursuri de înaltă calitate, atât la nivel teoretic cât și practic, pentru formarea de terapeuți excelent instruiți în Arta Masajului Thai.

Diplome recunoscute internațional
Profesori acreditați de organizații internaționale cu prestigiu
O varietate de cursuri profesioniste, pentru toate nivelurile
O experiență unică, autentică, transformatoare
Număr mic de cursanți
Clase zilnice de yoga

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord