Master Class în Thai Masaj cu Rezan

Durată

24 ore – 4 zile/săptămână – 6 ore/zi

Preț:

1300 lei

Obiectivul acestui seminar constă în optimizarea practicii până în punctul în care terapeutul se poate relaxa practicând. Seminarul prezintă tehnici simple, dar efi-ciente din diferite stiluri de masaj Thai, selectate și interpretate de Rezan, profesorul acestui seminar. Participanții se vor concentra pe utilizarea, într-o manieră delicată, a antebrațelor, palmelor, genunchilor și tălpilor terapeutului, fapt ce îi va permite conservarea energiei, concomitent cu asigurarea unei nivel ridicat de eficiență pentru pacient. 

Într-una din zilele seminarului, participanții vor învăța un „algoritm” de 90 de minute de tehnici pentru tratarea întregului corp al pacientului. O atenție deosebită se va acorda procesului creativ, deoarece obiectivul seminarului poate fi atins doar atunci când, în practica fiecărui participant, intervine un echilibru între actul de învățare și propriul aport creativ.

PRINCIPALELE BENEFICII ALE SEMINARULUI:

  • Îmbunătățirea performanței terapeutului, prin tehnici care-i permit să-și folosească mai eficient corpul și efortul depus;
  • Îmbunătățirea eficienței terapeutului prin optimizarea algoritmilor de tehnici, sau cu alte cuvinte, cum poate realiza mai mult cu mai puțin efort. 

PROGRAM:
ZIUA 1: Exerciții practice cu accent pe picioare, brațe și stomac/abdomen. Se prezintă tehnici de utilizare a palmelor, antebrațelor, genunchilor și tălpilor, combi-nate cu posturi de întindere. 
ZIUA 2: Exerciții practice cu accent pe zona lombară, zona toracică și zona cervicală, a gâtului și umerilor. Se prezintă tehnici de utilizare a palmelor, antebrațelor, genunchilor și tălpilor, combinate cu posturi de întindere.
ZIUA 3: Prezentarea algoritmului de 90 de minute ce cuprinde tehnici din diferite stiluri de masaj Thai, selectate și optimizate de către profesor, adaptate pentru o sesiune completă de masaj la nivelul întregului corp; studiu și exerciții practice.
ZIUA 4: Exerciții practice.

*Acest seminar nu face parte din programul Thai Massage School of Chiang Mai (TMC Thailanda). Diploma de absolvire va fi oferită de profesor.

**Seminarul este potrivit terapeuților care au absolvit cu succes un curs de bază de masaj Thai, nefiind adecvat celor nefamiliarizați cu acest stil de masaj.

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord