Masaj Thai Terapeutic - Nivelul 3

Durată

30 ore – 5 zile/săptămână – 6 ore/zi (Nivelul 1 și 2 obligatorii)

Preț:

1300 lei

Acest curs cuprinde algoritmii tehnicilor străvechi de masaj Thai pentru ameliorarea unei varietăți de afecțiuni comune. Tehnicile învățate în cursurile anterioare se vor îmbina cu unele noi, în timp ce se va lucra cu puncte energetice.

De-a lungul acestui curs, participanții vor lucra cu pacienți spitalizați și mobilizați la pat, precum și cu persoane vârstnice. Un alt element nou în cadrul acestui curs este pregătirea și aplicarea unor comprese pe bază de ierburi.

Fiecare participant va primi un manual cu ilustrații și descrieri ale tehnicilor studiate.

Rezan se îngrijește cu mare atenție ca studenții lui să învețe să aplice corect tehnicile de presopunctură și întindere, precum și să găsească liniile energetice ale corpului. De asemenea, Rezan se preocupă în mod deosebit de conștientizarea studenților asupra importanței menținerii unei posturi corecte în timpul terapiei. O postură corectă protejează colana vertebrală a terapeutului și îi permite acestuia să-și folosească greutatea corpului, în schimbul forței musculare, pentru a putea aplica o presiune mare fără să folosească o forță considerabilă – un principiu de bază în masajul Thai.

Pentru a putea participa la cest curs este necesar să fi absolvit nivelurile precedente – Fundamentele Masajului Thai (Nivelul 1) și Masaj Thai Terapeutic (Nivelul 2).

*Acest seminar nu face parte din programul Thai Massage School of Chiang Mai (TMC Thailanda). Diploma de absolvire va fi oferită de profesor.

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord