Masaj Thai pe scaun

Durată

6 ore

Preț:

480 lei

Masajul Thai pe scaun este potrivit tuturor celor interesați de masajul Thai, indiferent dacă au sau nu experiență anterioară. Participanții la acest curs vor învăța să ofere masaj la nivelul spatelui, pentru persoane ce stau în poziția șezut, fie pe scaun de masaj sau pe un scaun obișnuit. De asemenea, studenții vor învăța tehnici de masaj complementare, pentru zona umerilor, gâtului, capului, brațelor și mâinilor. 

Programul le va permite absolvenților să aplice masajul Thai pe scaun membrilor familiei și prietenilor sau ca un stil complementar în profesia de terapeut. Această metodă este foarte versatilă și le va permite absolvenților să ofere masaj Thai fără constrângeri de spațiu.

Studenții care trec probele scrise și practice vor primi o diplomă emisă de Thai Massage School of Chiang Mai (TMC Thailanda), care atestă că au îndeplinit în mod satisfăcător toate cerințele școlii și care le oferă dreptul de a aprofunda studiile în cadrul TMC Thailanda.

Ce înseamnă o diplomă oferită de TMC Thailanda? Ai aceleași beneficii ca și când ai susține cursul la TMC Thailanda, doar că vei economisi biletul de avion, caza-rea și alte cheltuieli aferente.

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord