Reflexoterapie

Acest tip de masaj se bazează prin masarea unui sistem de puncte și zone reflex, care alcătuiesc un fel de hartă a întregului corp la nivelul picioarelor. Pe cât de delicat, pe atât de eficient, masajul tălpii picioarelor sau reflexoterapia ameliorează tensiunea și elimină blocajele, prin stimularea receptorilor senzoriali din fibrele nervoase ale piciorului. Prin urmare, se generează energie care circulă către șira spinării, de unde se ramifică în întregul sistem nervos. În timpul unei ședințe de reflexoterapie, în sânge se eliberează endorfine, care ameliorează durerile și provoacă o stare profundă de relaxare și echilibru.

Se recomandă, în principal, pentru ameliorarea simptomelor asociate artritei, durerilor cronice de spate, migrenelor, tulburărilor de somn, dezechilibrelor hormonale, accidentărilor sportive, tulburărilor digestive, a hipertensiunii și a nivelului ridicat de stres. 

Beneficii:

  • Relaxează în mod profund corpul
  • Reduce vasoconstricția și îmbunătățește circulația
  • Descompune și dizolvă depunerile cristaline de la nivelul picioarelor, cauzate de excesul de acid în urină
  • Reface și menține echilibrul natural al corpului și reface capacitatea naturală de reglare și funcționare

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord