Masaj Thai pe masa de masaj

Durată

12 ore – 2 zile/săptămână – 6 ore/zi

Preț:

700 lei

Acest curs este potrivit pentru cei ce preferă să lucreze cu masa de masaj, și poate fi un serviciu complementar excelent pentru SPA-uri, alături de alte metode de masaj și aplicarea compreselor pe bază de plante. 

Programul cursului se bazează pe Fundamentele Masajului Thai (Nivelul 1) și include posturi specifice, adaptate pentru a fi practicate folosind masa de masaj, fără a pierde din esența masajului Thai original. 

Abordarea programului presupune adaptarea nevoilor fizice și ale spațiului pentru unii practicanți și este adecvat începătorilor deopotrivă. Se recomandă folosi-rea meselor de masaj occidentale, ajustabile pe înălțime pentru o practică eficientă și o postură corectă a corpului.

Studenții care trec examenele scrise și practice vor primi o diplomă emisă de Thai Massage School of Chiang Mai (TMC Thailanda), care atestă că au îndeplinit în mod satisfăcător toate cerințele școlii, și care le oferă dreptul de a aprofunda studiile în cadrul TMC Thailanda. 

Ce înseamnă o diplomă oferită de TMC Thailanda? Ai aceleași beneficii ca și când ai susține cursul la TMC Thailanda, doar că vei economisi biletul de avion, caza-rea și alte cheltuieli aferente.

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord