Fundamentele Masajului Thai - Nivelul 1

Durată

30 de ore – 4 zile(două weekend-uri) – 7 ore și 30 minute/zi

Data începerii cursului:

16 Februarie 2019

Preț:

1100 lei

Descriere

Acest curs cuprinde cunoștințe de bază despre istoria, beneficiile și contraindicațiile masajului Thai, precum și despre liniile energetice din corp. Participanții vor învăța tehnici de presopunctură cu ajutorul degetelor, palmelor, coatelor și picioarelor, precum și întinderi pasive pentru o serie de părți ale corpului: cap, gât, umeri, față, spate, brațe, abdomen și picioare.

Cursul are o durată totală de 30 de ore și, după absolvire, va permite participanților să ofere un masaj Thai relaxant de două ore. 

Manualul original al Thai Massage School of Chiang Mai (TMC Thailanda), care stă la baza acestui curs, include fotografii și explicații detaliate pentru fiecare tehnică în parte. De asemenea, manualul prezintă toți mușchii care sunt întinși, precum și contraindicații. În consecință, studentul nu doar că poate învăța temeinic fiecare tehnică și secvență de mișcări, dar va putea continua să exerseze și după terminarea cursului, să aplice tehnicile corect și să reconstruiască secvențele întocmai.

Studenții care trec examenele scrise și practice vor primi o diplomă emisă de Thai Massage School of Chiang Mai (TMC Thailanda), care atestă că au îndeplinit în mod satisfăcător toate cerințele școlii, și care le oferă dreptul de a aprofunda studiile în cadrul TMC Thailanda. 

Ce înseamnă o diplomă oferită de TMC Thailanda? Ai aceleași beneficii ca și când ai susține cursul la TMC Thailanda, doar că vei economisi biletul de avion, cazarea și alte cheltuieli aferente.

Înscriere

Următorul curs începe pe 16 Februarie 2019. Pentru a te înscrie trimite-ne un mail la sau sună-ne la +40771-166-292.

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord