Terapeuți
Angelica Vijelie

Angelica a descoperit pasiunea de face masaj din doința de a vindeca și de a ajuta oamenii să își descopere echilibrul interior.

Silviu Suciu

Pentru mine masajul e o forma de comunicare, de îngrijire a omului care se lasa pe mainile mele. Pot astfel sa daruiesc pacientului o ameliorare a unor dureri, o stare de bine, de relaxare si poate chiar oportunitatea de a se cunoaste si a-si constientiza corpul, cu bune - relaxare, flexibilitate, si mai putin bune - dureri, blocaje, rigiditate.

Ioana Iliescu

Consider minunat a ajuta oamenii, ascultându-i și înțelegându-le nevoile, ghidându-i și oferindu-le toată cunoașterea ta.

Roxana Corojan

Prin arta masajului Thai Yoga, am redescoperit compasiunea. Mi-am amintit ca viata nu este un maraton. 

Sorin Călina

Lucrează osteopatie structurală, viscerală  și craniană, terapie CranioSacrală, eliberare Somato-Emoțională și terapie CranioSacrală Biodinamică.

Alexandra Rădescu

Mi-ar plăcea ca lumea să nu se mai teamă de creativitate și să aibă curajul să fie autentică

 

 

Andreea Dogaru

Fericirea e singurul lucru care se dublează atunci când e împărțită! 

Aziz Amira

Îmi doresc ca prin terapiile mele să transmit oammenilor o stare de relaxare, încredere și asumare în procesul de descoperire și vindecare a trupului și a minții.

Rezan Abdo

Îmi doresc să ajut cât mai mulți oameni să își găsească echilbrul interior, să se relaxeze și să trăiască cât mai conștient, cât mai asumat, într-o armonie cu lumea înconjurătoare.

 

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord