De ce masajul Thai?

Din primul moment în care ne vei trece pragul, vei păși într-un spațiu liniștit, confortabil și primitor.

Toți masorii noștri sunt foarte bine pregătiți, cu ani de experiență în masarea musculaturii și în reducerea stresului. Modul lor de abordare, blând și calm, te vor face să te simți în largul tău, pentru cea mai bună experiență posibilă.

Oferim o selecție largă de practici terapeutice, atât tradiționale cât și exotice – un echilibru potrivit între tehnicile estice și cele vestice. În fiecare an, ne aprofundăm cunoștințele și înțelegerea diverselor stiluri de terapii, participând la cursuri și seminarii specifice, asigurându-ne astfel că serviciile noastre rămân la un nivel înalt de calitate.  

Pasiunea noastră este să ne conectăm prin atingere și să oferim ajutor în regăsirea echilibrului în viață, la nivel fizic, emoțional cât și spiritual.

Vizitează-ne oricând în locația noastră din București și permite-ne să te ajutăm să te descarci de stres și să te deconectezi de la tumultul vieții chiar și pentru puțin timp.  

Studioul nostru, aflat la etajul 1 al unei clădiri istorice?, are geamurile către o grădină interioară liniștită, din care vei auzi cântecul păsărilor și vei simți mângâierea plăcută a soarelui. Întocmai această experiență completă te va face să uiți de ritmul alert al vieții de zi cu zi, printr-un moment doar al tău, de relaxare și cufundare în momentul prezent.

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord