Serviciile T.H.A.I.
Masaj de relaxare

Masajul de relaxare este o pauză binemeritată de la stresul cotidian, o pauză de relaxare și liniște pentru minte și corp.

Masaj pentru țesuturile profunde

Masajul pentru țesuturile profunde este foarte eficient pentru a elimina durerile din corp și a aduce relaxarea minții și a întregului organism.

Reflexoterapie

Reflexoterapia ajută la diagosticarea, dar și la tratarea afecțiunilor prin stimularea zonelor reflexogene corespondente, oferindu-ți un moment de relaxare și liniște.

Masaj cu pietre fierbinți

Masajul cu pietre fierbinți aduce căldură, relaxare și o stare de bine întregului organism, oferind minții detașarea de stres și de grijile cotidiene.

Masaj cu bețe de bambus

Masajul cu bețe de bambus are un efect tonic și energizant, stimulează circulația, oferind o stare generalizată de bine și de relaxare.

Masaj Thai Tradițional

Masajul Thai Tradițional are une efect liniștitor asupra minții și a coprului, stimulând fluxul energetic din corp și fiind extrem de folositor în amelioararea și prevenția bolilor.

Masaj corporal în cuplu

Masajul în cuplu este perfect pentru momente de relaxare în doi, întârește conexiunea emoțională și vă ajută să vă detașați de la stresul și grijile cotidiene.

Terapii manuale pentru prevenție și refacere

Terapiile pentru preventie si refacere sunt o combinatie de proceduri individualizate, cu rol de relaxare, diminuare a durerilor musculare sau articulare, corectarea posturii si aliniamentului corpului.

Terapie prin atingere -Terapia liniștii

O metodă de relaxare dedicată celei mai încordate zone a corpului, ce cuprinde capul și ceafa, împreună cu umerii și coloana cervicală. 

Masaj Terapeutic Thai Yoga

Masajul Thai Yoga este o tehnică unică, de mii de ani vechime, ce are la bază medicina Thai tradițională, influențe yoga și presopunctură chineză.

 

 

Osteopatie

Osteopatia este o medicină manuală care se focusează pe sanatatea întregului corp prin manipularea sistemului musculo-scheletic, visceral, cranial și biodinamic.

Art-Terapie Phronetik

Limbajul artei vizuale - culori, forme, linii și imagini - ne vorbește în moduri în care cuvintele nu pot.

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord