Ioana Iliescu

Terapiile pentru prevenție și refacere sunt o combinație de proceduri individualizate, cu rol de relaxare, diminuare a durerilor musculare sau articulare, corectarea posturii și aliniamentului corpului. Terapiile presupun tehnici, metode, exerciții sau mobilizări adaptate fiecărui subiect în parte: - masaj: terapeutic, sportiv, profund, fascial, cu ajutorul instrumentelor (IASTM), reflexogen, limfatic; - manipulări, mobilizări articulare, elongații; - terapii: posturală, puncte trigger, dry needeling, ventuze, montare de benzi kinesiologice . Ședința începe cu evaluarea clinică și funcțională a subiectului, identificarea cauzelor care produc disfuncționalități (dacă există), urmată de pregătirea organismului pentru terapia în sine (exerciții de respirație, încălzirea zonelor pe care se va lucra etc). 

Durata minimă a unei ședințe este de 60 minute. Subiectul va fi echipat cu ținută sport care să permită mișcarea: tricou și pantalon scurt sau trei sferturi.

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord