Aziz Amira

Aziz Amira susține ateliere de grup și sesiuni individuale de terapie și meditație prin mișcare Pureflow și terapie prin atingere Terapia Liniștii.

Amira este kinetoterapeut, absolventă a UMF Carol Davila. În ultimii 15 ani a studiat și practicat, ca terapeut dar și ca pacient, numeroase metode și tehnici de vindecare și îmbunătățire a calității vieții. 

După ce a lucrat câțiva ani în domeniul recuperării medicale, în 2016 a creat pe cont propriu conceptul de Reeducare Fizică, aducând o nouă viziune asupra mișcării și sănătății.

Terapia pe care o practică pune accent pe mișcări lente și exerciții cheie de îmbunătățire a posturii, al atenției și controlului conștient al mișcării corpului și coordonării cu respirația. 

 

Terapiile practicate de Aziz:

 

Atelier Reeducare fizică- Pureflow 

În cadrul conceptului Reeducare fizică, au luat naștere atelierele Pureflow - postură, respirație și flow. Cuvântul flow se referă aici la ușurința în mișcarea corpului și la starea de flux (mișcarea continuă) a minții.

Prin aceste ateliere, Amira aduce împreună teoria și practica, oferind sfaturi și tehnici combinate, iar abordarea ei inedită este  apreciată pentru că îmbină armonios teoria științifică cu practica spirituală. 

Vei observa în discursul și practicile ei atât rigoarea minții cât și libertatea sufletului. Informațiile împărtășite de ea te vor ajuta să privești în afara tiparelor - out of the box - de la felul cum te miști, până la felul cum acționezi și în alte planuri ale existenței.

 

Ateleriul de Dans Energetic Pureflow 

Ca formă de meditație prin mișcare, Amira susține atelierul de Dans energetic Pureflow - o metodă terapeutică cu rezultate atât în plan fizic cât și spiritual. Ea curpinde diverse tipuri de mișcări, majoritatea în picioare dar și la sol. Meditația ghidată de Aziz se face prin mișcări blânde sau energice și pe o muzică atent aleasă în funcție de intenția propusă.

 

Terapia Liniștii

Alături de sesiunile individuale de terapie și meditație prin mișcare, Amira oferă și terapie prin atingere ~Terapia liniștii ~ 

O metodă de relaxare dedicată celei mai încordate zone a corpului, ce cuprinde capul și ceafa, împreună cu umerii și coloana cervicală. Pe lânga efectul de profundă relaxare musculară și nervoasă, Terapia Liniștii induce o stare meditativă ce produce efecte de reconectare la claritatea din spatele minții.

 

Te invităm să descoperi un terapeut complex care transmite oamenilor relaxare și hotărâre, încredere și asumare în procesul de descoperire și vindecare. Aziz este un ghid care te va ajuta să îți gasești propria metodă de auto cunoaștere și dezvoltare.

Cookies

Site-ul T.H.A.I. Institute foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra politicii de confidențialitate.

Sunt de acord